Rodinný dom v peknom prostredí , Kolárovo časť Pačerok

  • Rodinný dom v Kolárove časť Pačerok, Sabína Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno
  • Rodinný dom na predaj Kolárovo časť Pačerok,  Sabina Hupschova Durcovic, Danubioreal Komárno
  • Rodinný dom v Kolárove časť Pačerok, Sabína Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno
  • Rodinný dom v Kolárove časť Pačerok, Sabína Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno
  • Rodinný dom v Kolárove časť Pačerok, Sabína Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno
  • Rodinný dom v Kolárove časť Pačerok, Sabína Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno

Rodinný dom na predaj v lokalite Kolárovo v okrese Komárno

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Kolárove časť Pačerok . Ak túžite po živote v prírode, tak je tu príležitosť prerobiť si túto nehnuteľnosť podľa vlastných predstáv. Nehnuteľnosť má 3 izby, kuchyňu, komoru a kúpeľňu. Dom je čiastočne podpivničený a je tu aj technická miestnosť. V záhrade sú ovocné a okrasné stromy . Vlastná príjazdová cesta . Odporúčam Vám obhliadku !

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.


Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421908636096, alebo mailom na s.hupschova@danubioreal.sk,

Podrobné informácie

3
1926 m²
osobné
pôvodný
aktívne
studňa
230V
septik
tehla
nezariadený
pôvodná
predpríprava
drevené

Poloha nehnuteľnosti na mape

Hlavná, Kolárovo, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Kolárovo
  • Ulica Hlavná
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421908636096
  • Pridané 19. marec 2024 20:36 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Sabina Hüpschová

Sabina Hüpschová

Senior realitná maklérka

beszélek magyarulI speak englishmluvim česky

+421908636096

s.hupschova@danubioreal.sk

Maklér má 10 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Všetky referencie