404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dobrý deň pani Petrovicsová, veľmi pekne ďakujem za predaj nášho rod. domu, ktorý sa Vám podarilo predať za mesiac a pól. Som veľmi spokojná s Vašou spoluprácou a šikovnosťou. ĎAKUJEM. Veronika

Veronika

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. I writing to you with regards to the sale of my property in Kolarovo.  I want to thank you for the hard work and the effort you put in with the sale. Your efforts and professional conduct are next to none and I'm grateful for your assistance and guidance during the sale. What could have been a rather stressful and difficult process – me living abroad- you made it smooth and straight forward. You went over and above to swiftly and successfully complete the sale from start to finish. I cannot thank you enough and I wish you all the best to the future. I can highly recommend you to any buyer/ seller and you are an asset to your company.

Hedviga P.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Všetky referencie