404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Please convey our thanks to you and your professional team. Our family is from Russia and when we decided to buy a flat in your city we were ready to face some difficulties. We don't speak Slovak language and do not know Slovak real estate laws and standards. So when we met you and started our negotiations we  ere really agreeably surprised on your professionalism and detailed knowledge of the subject. In English you explained us the system of purchasing a flat in Slovakia and paid attention to shading sets. We appreciate you and your team on the efforts and sincerity in successfully handling the deal with a perfect flat. The deal was concluded successfully with your help. The extra time and effort you put in were certainly worthwhile. We sincerely appreciate your role in the success and hope that you will keep up the good work in the future also.

Gennadii and Lillia

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. s agentkou pracujeme už niekoľko rokov. Opakovane sa kontaktujeme na pani Petrovičovú s prosbou o pomoc či už v otázkach súkromných nehnuteľností alebo v riešení otázok firemných prenájmov. Sme bez výhrad spokojní s komplexnosťou prístupu ku klientovi, s prehľadom na trhu, ochotou a profesionalitou. Vďaka osobnému nasadeniu pani Petrovičovej sa nám podarilo nájsť priestor pre našu novú prevádzku, čo bolo jedno z určujúcich premenných, akým konceptom sa budeme po otvorení riadiť. Pomohla nám nielen s nájdením vhodného priestoru, ale s kontrolou zmlúv a dohôd. Jej cenné rady sme ocenili hlavne pri vyjednávaní jednotlivých zmluvných podmienok, pri ktorých bolo dôležité, aby boli spokojné obe zúčastnené strany. Ocenili sme aj jej flexibilitu, ktorá bola pri našej vyťaženosti mimoriadne prínosná.

Veronika B.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Všetky referencie