404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani maklérka Irena nám pomohla so sprostredkovaním kúpy 20 ročného domu s veľkým pozemkom. Bola ústretová, dobre pripravená, priateľská a dokázala odpovedať na otázky ohľadom nehnuteľnosti a technického stavu. Vybavila všetky potrebné dokumenty, obehala úrady, priebežne nás informovala o stave a riešení administratívnych úkonov a pomohla nám vybaviť dokonca i hypotéku, za čo sme nesmierne vďační. Boli sme s jej prácou nadmieru spokojní a jej služby vrelo odporúčame ďalším potenciálnym klientom, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. My sme ten svoj už našli aj vďaka nej. Ďakujeme

Karel H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená pani Ing. Irena Petrovicsová. Chcel by som sa Vám poďakovať  za váš profesionálny a citlivý prístup pri predaji môjho rodinného domu. Chcel by som zdôrazniť, že Vami poskytované spĺňali všetky moje požiadavky  predstavy za celé obdobie realizácie predaja nehnuteľnosti. Váš prístup od začiatku až do konca t.j. po preberací protokol bol na vysokej profesionálnej úrovni. Prajem ám veľa profesionálnych pracovných úspechov v ďalšej práci. Váš spokojný zákazník.

J.Varga

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Please convey our thanks to you and your professional team. Our family is from Russia and when we decided to buy a flat in your city we were ready to face some difficulties. We don't speak Slovak language and do not know Slovak real estate laws and standards. So when we met you and started our negotiations we  ere really agreeably surprised on your professionalism and detailed knowledge of the subject. In English you explained us the system of purchasing a flat in Slovakia and paid attention to shading sets. We appreciate you and your team on the efforts and sincerity in successfully handling the deal with a perfect flat. The deal was concluded successfully with your help. The extra time and effort you put in were certainly worthwhile. We sincerely appreciate your role in the success and hope that you will keep up the good work in the future also.

Gennadii and Lillia

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Všetky referencie