404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Mali sme s partnerom tú česť využiť služby maklérky p. Ireny Petrovicsovej, je to  sympatická mladá pani, ktorej záleží na spokojnosti klientov pri kúpe nehnuteľnosti. S jej službou sme boli nadmieru spokojní, s jej otvorenosťou, prístupom ku klientovi, dôslednosťou, diskrétnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Nielen v každý dohodnutý termín bola k dispozícii, no však našla si čas aj mimo dohodnutý termín, čo si veľmi ceníme. Môžeme pani Irenu Petrovicsovú len doporučiť pri riešení záležitosti s nehnuteľnosťami. V prípade potreby ju určite budeme kontaktovať.

Alexander a Silvester B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani maklérka Irena nám pomohla so sprostredkovaním kúpy 20 ročného domu s veľkým pozemkom. Bola ústretová, dobre pripravená, priateľská a dokázala odpovedať na otázky ohľadom nehnuteľnosti a technického stavu. Vybavila všetky potrebné dokumenty, obehala úrady, priebežne nás informovala o stave a riešení administratívnych úkonov a pomohla nám vybaviť dokonca i hypotéku, za čo sme nesmierne vďační. Boli sme s jej prácou nadmieru spokojní a jej služby vrelo odporúčame ďalším potenciálnym klientom, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. My sme ten svoj už našli aj vďaka nej. Ďakujeme

Karel H.

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Všetky referencie