404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drága Irena!!! Szeretnék neked köszönetet mondani, a ház eladásban, a pontos és ügyes munkáért, apontos hozzáálásodért, csodáltalak hogy milyen ügyesen intézkedtél, bármilyen papírból volt szó, a hozzá állasod és az ügyességedet, csodáltam, hogy mindenben, jártas, vagy, csak ajánlani tudnak másoknak is, hogy az mellett, hogy pontos vagy, gyors, mindent tényleg , egy telefon és elisintézted, ez csodálatos, és ez mellett egy aranyos, csinos nő vagy minden tiszteletem a tiéd. Kívánok a munkádhoz további sok sikert, és köszönöm szépen az ügyes sikeres munkádat. Maradok tisztelettel Olléné puszillak!!

Georgína O.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Mali sme s partnerom tú česť využiť služby maklérky p. Ireny Petrovicsovej, je to  sympatická mladá pani, ktorej záleží na spokojnosti klientov pri kúpe nehnuteľnosti. S jej službou sme boli nadmieru spokojní, s jej otvorenosťou, prístupom ku klientovi, dôslednosťou, diskrétnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Nielen v každý dohodnutý termín bola k dispozícii, no však našla si čas aj mimo dohodnutý termín, čo si veľmi ceníme. Môžeme pani Irenu Petrovicsovú len doporučiť pri riešení záležitosti s nehnuteľnosťami. V prípade potreby ju určite budeme kontaktovať.

Alexander a Silvester B.

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená pani Ing. Irena Petrovicsová. Chcel by som sa Vám poďakovať  za váš profesionálny a citlivý prístup pri predaji môjho rodinného domu. Chcel by som zdôrazniť, že Vami poskytované spĺňali všetky moje požiadavky  predstavy za celé obdobie realizácie predaja nehnuteľnosti. Váš prístup od začiatku až do konca t.j. po preberací protokol bol na vysokej profesionálnej úrovni. Prajem ám veľa profesionálnych pracovných úspechov v ďalšej práci. Váš spokojný zákazník.

J.Varga

Všetky referencie