Na prenájom obchodný priestor v centre mesta Komárno,12 m2

  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  obchodné priestory  v Komárne. 8.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom   reštauračné priestory  v Komárne. 8.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  obchodné priestory  v Komárne. 4.JPG
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie, obchodné priestory  v Komárne. 1.JPG

Obchodné priestory na prenájom v okrese Komárno

Ponúkame na prenájom obchodný priestor v nákupnom stredisku Shopping Center. Budova je umiestnená na frekventovanom mieste, hlavný ťah Bratislava- Budapešť.
Priestor s rozlohou 12 m2 sa nachádza na prízemí budovy.
Vybavenosť budovy: parkovanie v podzemnej garáži pre nájomcov a verejné parkovanie vo dvore, výťah, pohyblivé schody, 2 vchody, strážna služba.
Cena: Dohoda + prevádzkové náklady + DPH. Kaucia 3 mesiace.

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle
aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY

Podrobné informácie

vrátane provízie
12 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Komárno
  • Druh Obchodné priestory
  • Typ prenájom
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 11. január 2023 14:53 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 13 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená pani Ing. Irena Petrovicsová. Chcel by som sa Vám poďakovať  za váš profesionálny a citlivý prístup pri predaji môjho rodinného domu. Chcel by som zdôrazniť, že Vami poskytované spĺňali všetky moje požiadavky  predstavy za celé obdobie realizácie predaja nehnuteľnosti. Váš prístup od začiatku až do konca t.j. po preberací protokol bol na vysokej profesionálnej úrovni. Prajem ám veľa profesionálnych pracovných úspechov v ďalšej práci. Váš spokojný zákazník.

J.Varga

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Mali sme s partnerom tú česť využiť služby maklérky p. Ireny Petrovicsovej, je to  sympatická mladá pani, ktorej záleží na spokojnosti klientov pri kúpe nehnuteľnosti. S jej službou sme boli nadmieru spokojní, s jej otvorenosťou, prístupom ku klientovi, dôslednosťou, diskrétnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Nielen v každý dohodnutý termín bola k dispozícii, no však našla si čas aj mimo dohodnutý termín, čo si veľmi ceníme. Môžeme pani Irenu Petrovicsovú len doporučiť pri riešení záležitosti s nehnuteľnosťami. V prípade potreby ju určite budeme kontaktovať.

Alexander a Silvester B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Please convey our thanks to you and your professional team. Our family is from Russia and when we decided to buy a flat in your city we were ready to face some difficulties. We don't speak Slovak language and do not know Slovak real estate laws and standards. So when we met you and started our negotiations we  ere really agreeably surprised on your professionalism and detailed knowledge of the subject. In English you explained us the system of purchasing a flat in Slovakia and paid attention to shading sets. We appreciate you and your team on the efforts and sincerity in successfully handling the deal with a perfect flat. The deal was concluded successfully with your help. The extra time and effort you put in were certainly worthwhile. We sincerely appreciate your role in the success and hope that you will keep up the good work in the future also.

Gennadii and Lillia

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Všetky referencie