Prenájom kancelárie, Komárno

  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie, obchodné priestory  v Komárne. 1.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie v Komárne -4.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie v Komárne -2.jpg

Kancelárie na prenájom v okrese Komárno

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v nákupnom stredisku Shopping Center.
Budova je umiestnená na frekventovanom mieste, hlavný ťah Bratislava- Budapešť. K dispozícii je posledný kancelársky priestor s rozlohou 72,70 m2. Možnosť prenajať si časť kancelárskeho priestoru. Vybavenosť budovy: parkovanie v podzemnej garáži pre nájomcov a vo dvore, výťah, pohyblivé schody, bezpečnostná služba. Svetlé priestory s dostatkom prirodzeného svetla sú vhodné pre účtovnícke kancelárie, projekčné a architektonické kancelárie atď.
Cena: 3,50/ m2/mesiac( dohoda na cene možná) + prevádzkové náklady + DPH.
Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0917/ 579 786, aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY

Podrobné informácie

vrátane provízie
72.7 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Komárno
  • Druh Kancelárie
  • Typ prenájom
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 11. január 2023 09:54 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 19 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dobrý deň pani Petrovicsová, veľmi pekne ďakujem za predaj nášho rod. domu, ktorý sa Vám podarilo predať za mesiac a pól. Som veľmi spokojná s Vašou spoluprácou a šikovnosťou. ĎAKUJEM. Veronika

Veronika

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani maklérka Irena nám pomohla so sprostredkovaním kúpy 20 ročného domu s veľkým pozemkom. Bola ústretová, dobre pripravená, priateľská a dokázala odpovedať na otázky ohľadom nehnuteľnosti a technického stavu. Vybavila všetky potrebné dokumenty, obehala úrady, priebežne nás informovala o stave a riešení administratívnych úkonov a pomohla nám vybaviť dokonca i hypotéku, za čo sme nesmierne vďační. Boli sme s jej prácou nadmieru spokojní a jej služby vrelo odporúčame ďalším potenciálnym klientom, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. My sme ten svoj už našli aj vďaka nej. Ďakujeme

Karel H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Všetky referencie