404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Jó napot!   Szeretném megköszönni a munkáját, segítségét az ingatlanok adás-vételével és az ügyintézésekkel kapcsolatban. Teljes mértékben megvagyok elégedve a munkájával.  Csakis ajánlani tudom önt másoknak.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená pani Ing. Irena Petrovicsová. Chcel by som sa Vám poďakovať  za váš profesionálny a citlivý prístup pri predaji môjho rodinného domu. Chcel by som zdôrazniť, že Vami poskytované spĺňali všetky moje požiadavky  predstavy za celé obdobie realizácie predaja nehnuteľnosti. Váš prístup od začiatku až do konca t.j. po preberací protokol bol na vysokej profesionálnej úrovni. Prajem ám veľa profesionálnych pracovných úspechov v ďalšej práci. Váš spokojný zákazník.

J.Varga

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Všetky referencie