404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Jó napot!   Szeretném megköszönni a munkáját, segítségét az ingatlanok adás-vételével és az ügyintézésekkel kapcsolatban. Teljes mértékben megvagyok elégedve a munkájával.  Csakis ajánlani tudom önt másoknak.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Mali sme s partnerom tú česť využiť služby maklérky p. Ireny Petrovicsovej, je to  sympatická mladá pani, ktorej záleží na spokojnosti klientov pri kúpe nehnuteľnosti. S jej službou sme boli nadmieru spokojní, s jej otvorenosťou, prístupom ku klientovi, dôslednosťou, diskrétnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Nielen v každý dohodnutý termín bola k dispozícii, no však našla si čas aj mimo dohodnutý termín, čo si veľmi ceníme. Môžeme pani Irenu Petrovicsovú len doporučiť pri riešení záležitosti s nehnuteľnosťami. V prípade potreby ju určite budeme kontaktovať.

Alexander a Silvester B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Všetky referencie