404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Jó napot!   Szeretném megköszönni a munkáját, segítségét az ingatlanok adás-vételével és az ügyintézésekkel kapcsolatban. Teljes mértékben megvagyok elégedve a munkájával.  Csakis ajánlani tudom önt másoknak.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Petrovicsová, Ďakujem Vám za všetky Vaše aktivity súvisiace s mojim bytom v KN. Vaša absolútna kompetencia a profesionalita je bezkonkurenčná.

Pollák

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Všetky referencie