404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Petrovicsová, Ďakujem Vám za všetky Vaše aktivity súvisiace s mojim bytom v KN. Vaša absolútna kompetencia a profesionalita je bezkonkurenčná.

Pollák

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. I writing to you with regards to the sale of my property in Kolarovo.  I want to thank you for the hard work and the effort you put in with the sale. Your efforts and professional conduct are next to none and I'm grateful for your assistance and guidance during the sale. What could have been a rather stressful and difficult process – me living abroad- you made it smooth and straight forward. You went over and above to swiftly and successfully complete the sale from start to finish. I cannot thank you enough and I wish you all the best to the future. I can highly recommend you to any buyer/ seller and you are an asset to your company.

Hedviga P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Všetky referencie