404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. s agentkou pracujeme už niekoľko rokov. Opakovane sa kontaktujeme na pani Petrovičovú s prosbou o pomoc či už v otázkach súkromných nehnuteľností alebo v riešení otázok firemných prenájmov. Sme bez výhrad spokojní s komplexnosťou prístupu ku klientovi, s prehľadom na trhu, ochotou a profesionalitou. Vďaka osobnému nasadeniu pani Petrovičovej sa nám podarilo nájsť priestor pre našu novú prevádzku, čo bolo jedno z určujúcich premenných, akým konceptom sa budeme po otvorení riadiť. Pomohla nám nielen s nájdením vhodného priestoru, ale s kontrolou zmlúv a dohôd. Jej cenné rady sme ocenili hlavne pri vyjednávaní jednotlivých zmluvných podmienok, pri ktorých bolo dôležité, aby boli spokojné obe zúčastnené strany. Ocenili sme aj jej flexibilitu, ktorá bola pri našej vyťaženosti mimoriadne prínosná.

Veronika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Všetky referencie