404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená pani Ing. Irena Petrovicsová. Chcel by som sa Vám poďakovať  za váš profesionálny a citlivý prístup pri predaji môjho rodinného domu. Chcel by som zdôrazniť, že Vami poskytované spĺňali všetky moje požiadavky  predstavy za celé obdobie realizácie predaja nehnuteľnosti. Váš prístup od začiatku až do konca t.j. po preberací protokol bol na vysokej profesionálnej úrovni. Prajem ám veľa profesionálnych pracovných úspechov v ďalšej práci. Váš spokojný zákazník.

J.Varga

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. s agentkou pracujeme už niekoľko rokov. Opakovane sa kontaktujeme na pani Petrovičovú s prosbou o pomoc či už v otázkach súkromných nehnuteľností alebo v riešení otázok firemných prenájmov. Sme bez výhrad spokojní s komplexnosťou prístupu ku klientovi, s prehľadom na trhu, ochotou a profesionalitou. Vďaka osobnému nasadeniu pani Petrovičovej sa nám podarilo nájsť priestor pre našu novú prevádzku, čo bolo jedno z určujúcich premenných, akým konceptom sa budeme po otvorení riadiť. Pomohla nám nielen s nájdením vhodného priestoru, ale s kontrolou zmlúv a dohôd. Jej cenné rady sme ocenili hlavne pri vyjednávaní jednotlivých zmluvných podmienok, pri ktorých bolo dôležité, aby boli spokojné obe zúčastnené strany. Ocenili sme aj jej flexibilitu, ktorá bola pri našej vyťaženosti mimoriadne prínosná.

Veronika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. S realitnou kanceláriou  mám veľmi dobrú skúsenosť. Hlavne sa chcem poďakovať pani Ing. Petrovicsovej za kvalitné a promptné riešenie. Od začiatku bola výborná komunikácia, slušné a korektné jednanie, ústretovosť a profesionalita. Bol som nadmieru spokojný. Spoluprácu môžem len odporučiť.

Ivan H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani maklérka Irena nám pomohla so sprostredkovaním kúpy 20 ročného domu s veľkým pozemkom. Bola ústretová, dobre pripravená, priateľská a dokázala odpovedať na otázky ohľadom nehnuteľnosti a technického stavu. Vybavila všetky potrebné dokumenty, obehala úrady, priebežne nás informovala o stave a riešení administratívnych úkonov a pomohla nám vybaviť dokonca i hypotéku, za čo sme nesmierne vďační. Boli sme s jej prácou nadmieru spokojní a jej služby vrelo odporúčame ďalším potenciálnym klientom, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. My sme ten svoj už našli aj vďaka nej. Ďakujeme

Karel H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Všetky referencie