404 - Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna.



Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výberom lokality a druhu nehnuteľnosti z panelu vyhľadávania nájdete aktuálne ponuky vyhovujúce Vášmu výberu.

Za pochopenie ďakujeme.

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drága Irena!!! Szeretnék neked köszönetet mondani, a ház eladásban, a pontos és ügyes munkáért, apontos hozzáálásodért, csodáltalak hogy milyen ügyesen intézkedtél, bármilyen papírból volt szó, a hozzá állasod és az ügyességedet, csodáltam, hogy mindenben, jártas, vagy, csak ajánlani tudnak másoknak is, hogy az mellett, hogy pontos vagy, gyors, mindent tényleg , egy telefon és elisintézted, ez csodálatos, és ez mellett egy aranyos, csinos nő vagy minden tiszteletem a tiéd. Kívánok a munkádhoz további sok sikert, és köszönöm szépen az ügyes sikeres munkádat. Maradok tisztelettel Olléné puszillak!!

Georgína O.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani maklérka Irena nám pomohla so sprostredkovaním kúpy 20 ročného domu s veľkým pozemkom. Bola ústretová, dobre pripravená, priateľská a dokázala odpovedať na otázky ohľadom nehnuteľnosti a technického stavu. Vybavila všetky potrebné dokumenty, obehala úrady, priebežne nás informovala o stave a riešení administratívnych úkonov a pomohla nám vybaviť dokonca i hypotéku, za čo sme nesmierne vďační. Boli sme s jej prácou nadmieru spokojní a jej služby vrelo odporúčame ďalším potenciálnym klientom, ktorí hľadajú svoj vysnívaný domov. My sme ten svoj už našli aj vďaka nej. Ďakujeme

Karel H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. S realitnou kanceláriou  mám veľmi dobrú skúsenosť. Hlavne sa chcem poďakovať pani Ing. Petrovicsovej za kvalitné a promptné riešenie. Od začiatku bola výborná komunikácia, slušné a korektné jednanie, ústretovosť a profesionalita. Bol som nadmieru spokojný. Spoluprácu môžem len odporučiť.

Ivan H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. I writing to you with regards to the sale of my property in Kolarovo.  I want to thank you for the hard work and the effort you put in with the sale. Your efforts and professional conduct are next to none and I'm grateful for your assistance and guidance during the sale. What could have been a rather stressful and difficult process – me living abroad- you made it smooth and straight forward. You went over and above to swiftly and successfully complete the sale from start to finish. I cannot thank you enough and I wish you all the best to the future. I can highly recommend you to any buyer/ seller and you are an asset to your company.

Hedviga P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Všetky referencie