Čiastočne prerobený 2-izbový byt, Komárno

  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová
  • 2-izbový byt, na predaj, Komárno, Danubioreal, Schulczová

2-izbový byt na predaj v okrese Komárno

Realitná kancelária Danubioreal, Hlavná 14A, Komárno – Nová Stráž, Helena Schulczová v zastúpení majiteľa ponúka:
Na predaj 2-izbový byt v Komárne.

Ponúkame na predaj čiastočne prerobený 2-izbový byt v Komárne neďaleko stanice. Občianska vybavenosť je dobrá, v okolí sa nachádza všetko potrebné na pešiu vzdialenosť. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí 7-poschodovej panelovej bytovky. Prislúcha k nemu pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené okná, zmenená dispozícia bytu, podlahy a sanita. Elektrina je v pôvodnom stave. Byt je zariadený a klimatizovaný. Zariadenie je v cene.

DISPOZÍCIA BYTU: (53 m2):
-----------------------------------------------------------
- vstupná chodba
- 2 obytné izby- jedna priechodná
- kúpeľňa so vaňou, wc
- kuchyňa

STAV:
-----------------------------------
- panelová bytovka
- klimatizovaný
- čiastočne prerobený
- bezpečnostné dvere

VÝHODY:
---------------
- dobrí susedia
- ihneď voľný k nasťahovaniu
- bez ťarchy
- dobré parkovanie hneď pred vchodom
- dobrá občianska vybavenosť
- zariadenie v cene
- pivnica

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907 120 868, alebo h.schulczova@danubioreal.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Podrobné informácie

zvýšené prízemie
7
2
53 m²
firemné
čiastočne prerobený
aktívne
spoločné
verejné
panel
zariadený
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Komárno
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt +421 907 120 868
  • Pridané 14. apríl 2023 21:01 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Helena Schulczová

Helena Schulczová

Senior realitná maklérka

beszélek magyarulmluvim česky

+421 907 120 868

h.schulczova@danubioreal.sk

Maklér má 12 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dobrý deň pani Petrovicsová, veľmi pekne ďakujem za predaj nášho rod. domu, ktorý sa Vám podarilo predať za mesiac a pól. Som veľmi spokojná s Vašou spoluprácou a šikovnosťou. ĎAKUJEM. Veronika

Veronika

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drága Irena!!! Szeretnék neked köszönetet mondani, a ház eladásban, a pontos és ügyes munkáért, apontos hozzáálásodért, csodáltalak hogy milyen ügyesen intézkedtél, bármilyen papírból volt szó, a hozzá állasod és az ügyességedet, csodáltam, hogy mindenben, jártas, vagy, csak ajánlani tudnak másoknak is, hogy az mellett, hogy pontos vagy, gyors, mindent tényleg , egy telefon és elisintézted, ez csodálatos, és ez mellett egy aranyos, csinos nő vagy minden tiszteletem a tiéd. Kívánok a munkádhoz további sok sikert, és köszönöm szépen az ügyes sikeres munkádat. Maradok tisztelettel Olléné puszillak!!

Georgína O.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Všetky referencie