Celoročne obývateľná zariadená chata Cinkot, Marcelová

  • IMG_4797.jpg
  • IMG-4812.jpg
  • IMG_4799.jpeg
  • IMG_4798.jpg
  • IMG-4816.jpg
  • IMG-4815.jpg
  • IMG_4794.jpg
  • IMG-4819.jpg
  • IMG-4826.jpg
  • IMG-4820.jpg
  • IMG-4821.jpg
  • IMG-4822.jpg
  • IMG-4823.jpg
  • IMG-4824.jpg

Chata na predaj v lokalite Marcelová v okrese Komárno

Realitná kancelária Danubioreal, Komárno, Helena Schulczová v zastúpení majiteľa ponúka:
Na predaj celoročne obývateľná chata so zariadením, s pozemkom 346m2, s pivnicou, v rekreačnej oblasti Cinkot- Marcelová.

Chata sa nachádza na krásnom a pokojnom mieste vo vinárskej oblasti neďaleko jazera, v rekreačnej oblasti Cinkot. V blízkosti- v obci Marcelová, sa nachádzajú obchody a kompletná občianska vybavenosť. Na 7 minút jazdy sa nachádzajú kúpele a wellness Patince, ďalej tiež výborná dostupnosť do pár minút do wellness Nesvady, kúpalisko Nové Zámky, Komárno, Komárom, Štúrovo, Ostrihom.
Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodby s kuchyňou, obývacím priestorom, komorou, wc a vstupom do pivnice na prízemí. Na poschodí chaty sa nachádzajú 2 spálne a kúpeľňa s vaňou a ďalším wc. V chate prebehla kompletná rekonštrukcia. Vykurovanie je zabezpečené elektricky a krbom na pevné palivo. Ohrev vody zabezpečuje bojler. Voda je mestská. Chata je odkanalizovaná do žumpy. Elektrina, internet k dispozícii. Na pozemku s rozlohou 346m2 sa nachádza príjemný priestor pre posedenie s priateľmi, krásny dospelý orech, priestor pre rekreačnú a zeleninovú záhradu. Prístup k chate vedie po betónovej ceste. Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením.

DISPOZÍCIA CHATY:
-----------------------------------------------------------
- kuchyňa s obývacím priestorom na prízemí, wc, komora, vstup do priestrannej pivnice
- 2x spálňa na hornom podlaží, kúpeľňa s vaňou a wc
- pivnica v suteréne

STAV:
-----------------------------------
- výborná kondícia, zdravá stavba bez nutnosti ďalších okamžitých investícií
- okná nové
- kompletne zariadená
- nízke režijné náklady
- okamžite celoročne obývateľná a plne funkčná
- klimatizovaná

VÝHODY:
---------------
- výborná lokalita, krásna príroda
- bezproblémové parkovanie na pozemku, alebo pred ním
- kompletne zariadená nábytkom, jedálenským stolom, stoličkami, skriňami, chladničkou, pračkou, posteľami...
- pivnica
- na pozemku krásny dospelý orech, ktorý v horúcich dňoch poskytne útočisko v tieni, rekreačná zatrávnená časť, zeleninová záhrada


Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle 0907 120 868, alebo h.schulczova@danubioreal.sk , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Podrobné informácie

1
3
346 m²
osobné
úplne prerobený
predané
verejný vodovod
230/400V
žumpa
wifi
vaňa
vlastné – kombinované
vonkajšie
zariadený
plastové
rovina

Poloha nehnuteľnosti na mape

Marcelová, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Marcelová
  • Druh Chata
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421 907 120 868
  • Pridané 24. november 2023 09:25 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Helena Schulczová

Helena Schulczová

Senior realitná maklérka

beszélek magyarulmluvim česky

+421 907 120 868

h.schulczova@danubioreal.sk

Maklér má 12 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Všetky referencie