2-izbový moderný byt na predaj v Imeli, okres Komárno

  • Imel,okres Komárno, Danubiorel-Sabina Hupschova Durcovic, 0908636096 Danubioreal
  • Imel,okres Komárno, Danubiorel-Sabina Hupschova Durcovic, 0908636096 Danubioreal
  • Imel,okres Komárno, Danubiorel-Sabina Hupschova Durcovic, 0908636096 Danubioreal
  • Imel,okres Komárno, Danubiorel-Sabina Hupschova Durcovic, 0908636096 Danubioreal
  • Imel,okres Komárno, Danubiorel-Sabina Hupschova Durcovic, 0908636096 Danubioreal

2-izbový byt na predaj v lokalite Imeľ v okrese Komárno

Ponúkam na predaj byt, ktorý sa nachádza v Imeli v okrese Komárno. V izbách je plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové. Byt je z kvalitných materiálov. V izbe je francúzsky balkón. Kúrenie je riešené konvektorom, ktorý sa dá ovládať aj s ovládačom. Prislúcha ku nemu aj loggia a spoločná miestnosť. V cene sú zahrnuté aj dve vyhradené parkovacie miesta.


Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.


Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421908636096, alebo mailom na s.hupschova@danubioreal.sk, aby sme si dohodli najbližší možný termín osobnej obhliadky .

Podrobné informácie

2
2
2
57.43 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
vaňa
vlastné - elektrické
vlastné vyhradené
tehla
nezariadený
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Imeľ, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Imeľ
  • Druh 2-izbový byt - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421908636096
  • Pridané 6. október 2023 10:30 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Sabina Hüpschová

Sabina Hüpschová

Senior realitná maklérka

beszélek magyarulI speak englishmluvim česky

+421908636096

s.hupschova@danubioreal.sk

Maklér má 10 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Hatalmas köszönettel tartozunk Önnek! Hatékony és kitartó munkájának köszönhetően rövid időn belül sikerült rátalálni az ideális vevőre a megörökölt, nagy becsben tartott családi házra. Köszönjük szépen a segítséget az eladással kapcsolatban, a gyors hivatalos ügyintézést! Nekünk szinte egy lépést sem kellett tenni! Egy szóval - pontosabban kettővel - minden elismerésünk az áldozatos és segítőkész munkájáért, csak ajánlani tudjuk, mindenkinek, aki vásárolna illetve eladna ingatlant!

Marta

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Všetky referencie