Na prenájom obchodný priestor v nákupnom stredisku Shop.Centre, 740 m2

  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie, obchodné priestory  v Komárne. 1.JPG
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  obchodné priestory  v Komárne. 3.JPG
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  obchodné priestory  v Komárne. 7.JPG
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  obchodné priestory  v Komárne. 6.JPG
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom, obchodné priestory  v Komárne. 2.JPG

Obchodné priestory na prenájom v okrese Komárno

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v nákupnom stredisku Shopping Center. Budova je umiestnená na frekventovanom mieste, hlavný ťah Bratislava- Budapešť.
Priestor s rozlohou 740 m2 sa nachádza na 2. poschodí budovy.
Vybavenosť budovy: parkovanie v podzemnej garáži pre nájomcov a verejné parkovanie vo dvore, výťah, pohyblivé schody, 2 vchody, strážna služba.
Cena: 3,50EUR/m2 + prevádzkové náklady + DPH. Kaucia 3 mesiace.

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle
aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY

Podrobné informácie

vrátane provízie
740 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Komárno
  • Druh Obchodné priestory
  • Typ prenájom
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 11. január 2023 14:24 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 17 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Mali sme s partnerom tú česť využiť služby maklérky p. Ireny Petrovicsovej, je to  sympatická mladá pani, ktorej záleží na spokojnosti klientov pri kúpe nehnuteľnosti. S jej službou sme boli nadmieru spokojní, s jej otvorenosťou, prístupom ku klientovi, dôslednosťou, diskrétnosťou a hlavne spoľahlivosťou. Nielen v každý dohodnutý termín bola k dispozícii, no však našla si čas aj mimo dohodnutý termín, čo si veľmi ceníme. Môžeme pani Irenu Petrovicsovú len doporučiť pri riešení záležitosti s nehnuteľnosťami. V prípade potreby ju určite budeme kontaktovať.

Alexander a Silvester B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, dovoľte mi, aby som sa Vám poďakovala za Vašu prácu a za Váš čas, ktorý ste mi venovali pri predaji mojej nehnuteľnosti. S Vašou prácou som bola nadmerne spokojná. Ďakujem za Vašu vytrvalosť, spoľahlivosť a odhodlanosť pomôcť mi s predajom domu. Zohnali ste mi kupcov na nehnuteľnosť tak rýchlo, že som sa ani nestihla diviť. Celý proces predaja prebehol taktiež veľmi rýchlo a bezproblémovo. Určite Vás budem odporúčať každému, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Počas predaja ste sa stali nie len mojou maklérkou, ale aj kamarátkou a to práve kvôli Vášmu prístupu a odhodlanosti pomáhať takým ľuďom ako som ja. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Gita P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. S realitnou kanceláriou  mám veľmi dobrú skúsenosť. Hlavne sa chcem poďakovať pani Ing. Petrovicsovej za kvalitné a promptné riešenie. Od začiatku bola výborná komunikácia, slušné a korektné jednanie, ústretovosť a profesionalita. Bol som nadmieru spokojný. Spoluprácu môžem len odporučiť.

Ivan H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Všetky referencie