2 izbový byt v novostavbe v Imeli - okres Komárno

  • Imel byt na predaj 2 izbový, okres Komárno, Sabina Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno,  0908636096
  • Imel byt na predaj 2 izbový, okres Komárno, Sabina Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno,  0908636096
  • Imel byt na predaj 2 izbový, okres Komárno, Sabina Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno,  0908636096
  • Imel byt na predaj 2 izbový, okres Komárno, Sabina Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno,  0908636096
  • Imel byt na predaj 2 izbový, okres Komárno, Sabina Hupschova Durcovic Danubioreal Komárno,  0908636096

2-izbový byt na predaj v lokalite Imeľ v okrese Komárno

Ponúkam na predaj byt, ktorý sa nachádza v Imeli v okrese Komárno. V izbách je plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové. V izbe je francúzsky balkón. Kúrenie je riešené konvektorom, ktorý sa dá ovládať aj s ovládačom. Prislúcha ku nemu aj loggia a spoločná miestnosť. V cene sú zahrnuté aj dve vyhradené parkovacie miesta.


Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.


Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421908636096, alebo mailom na s.hupschova@danubioreal.sk, aby sme si dohodli najbližší možný termín osobnej obhliadky .

Podrobné informácie

prízemie
2
2
47.23 m²
osobné
aktívne
vaňa
vlastné - elektrické
vlastné vyhradené
tehla
nezariadený
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Imeľ, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Imeľ
  • Druh 2-izbový byt - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421908636096
  • Pridané 29. september 2023 22:06 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Sabina Hüpschová

Sabina Hüpschová

Senior realitná maklérka

beszélek magyarulI speak englishmluvim česky

+421908636096

s.hupschova@danubioreal.sk

Maklér má 10 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drága Irena!!! Szeretnék neked köszönetet mondani, a ház eladásban, a pontos és ügyes munkáért, apontos hozzáálásodért, csodáltalak hogy milyen ügyesen intézkedtél, bármilyen papírból volt szó, a hozzá állasod és az ügyességedet, csodáltam, hogy mindenben, jártas, vagy, csak ajánlani tudnak másoknak is, hogy az mellett, hogy pontos vagy, gyors, mindent tényleg , egy telefon és elisintézted, ez csodálatos, és ez mellett egy aranyos, csinos nő vagy minden tiszteletem a tiéd. Kívánok a munkádhoz további sok sikert, és köszönöm szépen az ügyes sikeres munkádat. Maradok tisztelettel Olléné puszillak!!

Georgína O.

Maklér: Helena Schulczová Maximálna spokojnosť a flexibilita pani maklérky p. Schulczovej. Nenahraditeľná pre firmu.

Dušan P.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dobrý deň pani Petrovicsová, veľmi pekne ďakujem za predaj nášho rod. domu, ktorý sa Vám podarilo predať za mesiac a pól. Som veľmi spokojná s Vašou spoluprácou a šikovnosťou. ĎAKUJEM. Veronika

Veronika

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vysoká profesionalita,, odbornosť, komunikácia na úrovni, rýchle vybavenie všetkých úradných náležitostí týkajúcich sa prevodu. Takto si predstavujem špičkovú firmu. Vrelo odporúčam všetkým záujemcom o predaj či kúpu nehnuteľnosti. Pech

Peter P.

Všetky referencie