Predaj pozemku na bývanie, Veľlé Dvorníky, okres Dunajská Streda.

  • IMG_20231012_162848.jpg

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Veľké Dvorníky v okrese Dunajská Streda

Realitná kancelária Danubioreal, M.R.Štefánika 5, Komárno, Ing. Irena Petrovicsová, ponúka na predaj pozemok v obci Veľké Dvorníky, 3 km od Dunajskej Stredy
Rozsiahly pozemok s rozlohou 5628 m2 sa nachádza tichej časti obce Pozemok je rovinatého charakteru. Zámerom majiteľa bolo vytvoriť novú štvrť s rodinnými domami. . Všetky inžinierske siete sa nachádzajú v blízkosti pozemku.

Výborná investičná nehnuteľnosť.

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421 917 579 786 alebo i.petrovicsova@danubioreal.sk, aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Podrobné informácie

5628 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Veľké Dvorníky, Dunajská Streda, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Dunajská Streda
  • Mesto Veľké Dvorníky
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 12. apríl 2024 14:15 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 16 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Milá Pani Ing.Petrovicsová, dovolte nám, aby sme touto cestou poďakovaliza Vašu úspešnú a nadštandardnú prácu, týkajúceho sa predaja nášho rodinného domu v Novej Stráži nedávno. Sme veľmi spokojní s Vašou profesionálnou prácou, inteligenciou.   Vaša komunikácia s ľuďmi taktiež vynikajúca, teší nás,, že sme si vybrali Vás. V prípade potreby v budúcnosti  určite vyhľadáme Vás a budeme odporúčať každým Vašu službu. Vaša práca a naša spokojnosť je veľa hviezdičková. Želáme Vám veľa zdravia, veľa úspechov aj v pracovnom aj súkromnom živote a ostávame s pozdravom.

Varga

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová bola veľmi šikovná, dom sa rýchlo a ľahko predal. Som viac než spokojná. Angelika V.

Angelika V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Drahá Irena!!! chcela by som sa Ti poďakovať za predaj domu, za presnú a šikovnú prácu.Obdivovala som Ťa ako šikovne si konala, jednalo vždy. Vážim si  Tvoj postoj a šikovnosť. Vo všetkom si zbehlá, presná, rýchla. Skutočne  len jeden telefonát a všetko vybavíš. Je to úžasné, a popritom si jedna zlatá, pekná žena, máš moju všetku úctu. Prajem Ti ku Tvojej práci veľa ďalších úspechov, a ďakujem veľmi pekne za Tvoju šikovnú úspešnú prácu. Vrelo odporúčam. Zostávam s úctou Ollé...

Georgína O.

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. S realitnou kanceláriou  mám veľmi dobrú skúsenosť. Hlavne sa chcem poďakovať pani Ing. Petrovicsovej za kvalitné a promptné riešenie. Od začiatku bola výborná komunikácia, slušné a korektné jednanie, ústretovosť a profesionalita. Bol som nadmieru spokojný. Spoluprácu môžem len odporučiť.

Ivan H.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Dovoľte nám, aby sme sa Vám poďakovali za spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti .Pri našich stretnutiach  sme sa presvedčili, že vďaka Vašej profesionalite, prístupu  a asistencii pri všetkých potrebných úkonoch bude kúpa našej vysnívanej chalupy pre nás bezstarostná. Tak to aj bolo od prvej obhliadky nehnuteľnosti až po odovzdanie kľúčov. Ďakujeme za Váš čas, ochotu, príjemné jednanie a želáme Vám veľa spokojných klientov.

Štefan a Gabriela B.

Všetky referencie